Categorieën
-
Recent bekeken
Heerlijk gegrild vlees op een horeca BBQ met houtskool
Bent u een grillrestaurant, een bistro of heeft u gegrilde of houtskool gebakken gerechten op de kaart staan? Dan kunt u niet zonder een horeca BBQ met houtskool. Barbecueën op houtskool is de meest klassieke wijze van barbecueën en de smaak van het vlees dat op houtskool wordt gebakken wordt enorm gewaardeerd. Als restaurant of horecazaak, kunt u zich met een horeca BBQ op houtskool goed onderscheiden van uw concurrenten. Plaats een barbecue buiten in de buurt van het terras en uw gasten kunnen gezellig bij u barbecueën op een professionele wijze.
Wat heeft u nodig voor een houtskool BBQ in de horeca?
Uiteraard heeft u een goede BBQ nodig, als u een houtskool BBQ voor in de horeca zoekt. Helemaal de trend is tegenwoordig een kamado BBQ. Dit is een houtskool BBQ met een dikke keramische kuip en deksel in de vorm van een ei. Een groot voordeel van dit model, is dat u hiermee op klassieke wij kunt barbecueën én hele andere kooktechnieken kunt toepassen. De kamado is erg zuinig met houtskool, zodat u hier lang over doet. Naast barbecueën, kunt met de kamado ook koken en stomen. Doorgaans blijft het vlees in deze BBQ sappig en de smaak meer behouden.
Koop uw horeca houtskool BBQ bij Horecagemak
Als u heerlijke barbecue gegrilde gerechten wilt aanbieden aan uw gasten, dan heeft u een professionele horeca houtskool BBQ nodig. Deze kunt u aanschaffen bij Horecagemak. U hoeft een zware barbecue niet zelf in de winkel te kopen, maar bestelt deze gewoon in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat deze bij u afgeleverd wordt. Bij de barbecue ziet u direct op deze nog in voorraad is en wat de gemiddelde leveringstijd is. Wenst u meer informatie over professionele barbecues voor de horeca? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met onze klantenservice op.